CHIFURI LEUVEN

Recentreview


4 stars out of 88 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Chifuri Leuven. Want to know more? Find out more.

12 Apr 2024 at 22:56 Ik heb genoten van de zeer lekkere kipbeignets (met sweet chili sauce) en ook de gebakken rijst met kip was overheerlijk! De bestelling werd binnen het aangekondigde tijdsbestek geleverd door een heel vriendelijke bezorger.
9 Apr 2024 at 22:19 My order was ready on time and I really enjoyed it!
27 Mar 2024 at 0:11 It was delicious and plenty. I received it earlier than the confirmed time. I'll definitely order again!
7 Mar 2024 at 13:15 bijna 2 uur gewacht op een portie noodles en loempiatjes
28 Feb 2024 at 12:16 een half uur te laat! Wel genoeg eten, sommige schotels wel wat flauw van smaak
24 Feb 2024 at 23:09 Het was overheerlijk thx chifuri team
1 Feb 2024 at 12:17 Fast delivery, fresh juicy.
14 Jan 2024 at 21:09 The food is alright, but please don’t list dishes that are not available and when people order them you give them something else without prior notice. I ordered stir fried vegetables noodles twice, and rice came instead of noodles twice.
23 Dec 2023 at 13:01 Varm, vers en lekker Prettige feestdagen
6 Dec 2023 at 9:11 bijna 2u wachten.. bij levering was eten koud, heb het in de microgolf moeten plaatsen..
15 Nov 2023 at 16:05 Het was niet mijn eerste keer en het zal zeker ook niet mijn laatste zijn
14 Nov 2023 at 15:31 - 6 IPV 8 miniloempias, waren platte loempias dan ook nog eens met weinig smaak. - 0,90€ bijbetaald voor extra poetje zoetzuur, niet eens gekregen?!? Grootste scam ooit! studenten kom hier niet!